Yardım & S.S.S.

Üyelik

• Üyelik ücretli midir?

Sayın ziyaretçilerimiz sitemize üye olmak ücretsizdir. Sitemize üye olup size yardımcı olabilecek herşeyden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Sitemizde kayıt olan firmalardan anlık olarak kampanya, tanıtım, indirim ve promosyonlardan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Üye değilmisiniz? Ücretsiz üye olmak için tıklayınız.

Firma Üyelik

• Düğün modası sitesine üye olmak için ne yapmalıyım?

Firma olarak sitemize kayıt olmak için bize ulaşabilirsiniz. İletişim adresimiz destek@dugunmodasi.com. Konu ile ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

• Düğün modası sitesine üye olmak bize ne kazandırır?

Dugunmodasi.com sitemize üyelik demek size uygun kategoride şirket sayfanızın açılması demektir. Sizin için reklam ve tanıtım olanağı sağlar. Kampanyalarınızı, promosyonlarınızı üyelerimiz anlık olarak görebilir.

• Dugunmodasi.com sitesine reklam vermek bize ne kazandırır?

• Düğün modası sitemize reklam verdiğinizde sizlerin tanıtımı en iyi şekilde yapılır.
    • Evlenmek üzere olan çiftler için özel kampanyalar oluşturabilir ve direk ilgili kişilere kampanyalarınızı sunabilirsiniz.
    • Düğün yapmak üzere olan kullanıcılarımıza özel kampanyalar sunarak hem satışlarınızı arttırabilir hem de marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz.
    • Reklam ve duyurularınızı istediğiniz an değiştirebilir, düzenleyebilir ve etkili stratejiler geliştirebilirsiniz.

• Dugunmodasi.com sitesine nasıl reklam verebilirim?

• Dugunmodasi.com sitemize reklam vermek için tıklayınız.

Yukarı Git