Nikah Salonları

Nikah salonları, yeni evlenecek çiftlere, evliliklerini akit haline getirmeleri ve dostları ve akrabaları ile bu töreni gerçekleştirebilecekleri imkanın sunulduğu geniş salonlardır. Bu salonlar genel itibari ile bulunduğu şehir yada ilçenin belediyelerine aittir. Bu salonlarda nikah işlemi nikah memuru, şahitler ve misafirler huzurunda gerçekleştirilir. Sonrasında ise düğün salonuna yada bir otelin düğün ve balo salonuna geçilir. 

 

Otellerin bünyelerinde barındırdıkları düğün salonları ve normal düğün salonlarında da nikah salonlarında sunulan nikah işlemi sunulmaktadır. Nikah işlemini gerçekleştirecek nikah memuru bu salonlara davet edilir ve nikah işlemi ve düğün birlikte düğün salonunda gerçekleştirilebilir. Nikah salonu yerine nikah ve düğünün bir arada gerçekleştirilebileceği düğün salonları genel itibari ile bir ok evli çift tarafından tercih edilmektedir. Aslında nikah salonları düğün salonu gibi de algılanabilir. Düğün salonu tercihinizi bir kır düğünü şeklinde tercih edebileceğiniz gibi, oldukça şık ve büyük bir kapalı düğün salonundan yana da kullanabilirsiniz. 

 

Düğün salonu yada nikah salonunda davetlileriniz ve sizin için her türlü konfor ve rahatlık düşünülmüştür. İhtişamlı ve lüks bir düğün salonunda gerçekleştirilecek bir düğünü siz hak ediyorsunuz. Zira belki de hayatınızda sadece bir kez yaşayacağınız bu günü böyle muhteşem bir yerde geçirmek, çevrenizde her zaman konuşulacak ihtişamda bir düğün hazırlamak harika bir duygu yaşamanızı sağlayacaktır. Nikah salonu ve düğün salonunda sizin için her şey düşünülmüştür. 

 

Düğününüzü yemekli yapabileceğiniz gibi, davetlilerin yapısına göre kokteyl tarzında hazır kuru pasta, aperatif ikramlar ve içecekler eşliğinde de dostlarınızı ve davetlilerinizi ağırlayabilirsiniz. Eğitimli ve sizin için hizmet eden çalışanlar, harika bir orkestra ve müzik ekibi, mükemmel bir ışık ve ses sistemi, harika dizayn edilmiş masalar, şamdanlar ve çiçeklerle bezenmiş bir ortam ve masalar bir nikah salonunun ve düğün sarayının size sunacağı hizmetlerden sadece bir kaçıdır. Ayrıca düğününüzde şık ve kısa bir sine vizyon gösterisi de hazırlatabilisiniz. Yeni eşiniz ile tanıştığınız günler, ona bir hediye verdiğiniz an, evlenme teklif ettiğiniz zaman gibi detayları bu sine vizyon gösterisinde dostlarınıza ve arkadaşlarınıza izletebilir, bu harika gününüzü ölümsüzleştirebilirsiniz.